Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

Bakonygyirót
Község Önkormányzatának Weboldala

VÁLTOZÁS! Óvodai beíratás

Közszolgálati hír

Befejezés: 2020. 04. 30.

A Szent László Óvoda vezetője értesíti a Kedves Szülőket, hogy a rendkívüli helyzetre tekintettel az óvodai beíratás a 2020-2021-es tanévre az alábbiak szerint alakul:

 

 

  • Azon gyermekek, akik 2020.08.31.-ig a harmadik életévüket betöltik, és az óvoda beíratási körzetében lakóhellyel/tartózkodási hellyel rendelkeznek 2020.04.21.-ig automatikusan felvételre kerülnek, ha a szülő 04.17.-ig más óvodába nem iratta be! Ennek ellenére kérjük, hogy emailen vegyék fel a kapcsolatot óvodánkkal.
    A beíratási határozatot 2020.04.21.-ét követően eljuttatjuk a szülőnek.
  • Azon gyermekek, akik 2021.05.31.-ig a két év hat hónapos kort betöltik, és a szülők szeretnék az óvodába beíratni, az [email protected] email címen jelezzék szándékukat 2020.04.20.-ig. Ekkor felvételi beosztás alapján személyesen történik a gyermek óvodai beíratása / elektronikusan elküldött adatok alapján megtörténik az óvodai beíratás.
    A pontos időpontról emailben kapnak értesítést.
    A felvételi határozatot 2020.04.30.-ig eljuttatjuk a szülőnek.
  • Azon gyermekek esetében,akik nem tartoznak a beíratási körzetbe, de a szülő ebbe az óvodába szeretné beíratni, 04.17.-ig szándéknyilatkozatot nyújt be elektronikus formában az [email protected] email címre, és 04.20.-ig döntés születik az óvodai felvételéről, és a felvételi határozatot eljuttatjuk a szülőnek.

Beíratáshoz szükséges adatokat kérem emailben elküldeni, a dokumentumok bemutatása az első óvodai napon történik!

  • apa, anya, gondviselő neve, foglakozása
  • gyermek neve, születési hely, idő, lakcím, állampolgárság
  • gyermek Taj száma
  • szülő telefonos, illetve internetes elérhetősége

Beíratási körzet: Bakonyszentlászló, Fenyőfő, Bakonygyirót, Románd községek

Együttműködésüket köszönjük, minden érdeklődő szülőt, és gyermeket szeretettel várunk!