Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

Bakonygyirót
Község Önkormányzatának Weboldala

Szolgálati lakás kialakítása 2021

Általános tartalom

MFP azonosító: 1004369923
Projekt azonosítója: 3285091785

Szakmai beszámoló

 

A beruházás a kivitelezővel kötött szerződést követően megkezdődött. Az önkormányzati épület bontása közben észlelt statikai problémák miatt a kivitelezés késedelembe esett. A vállalkozóval kötött szerződés módosításra került, melyben a vállalkozó új határideje 2023.12.31-e lett. Ezen vállalt határidőre a kivitelezés befejeződött.

Az alábbi munkálatokat végeztük el:

- nyílászáró cserék - külső hőszigetelések, - villamos hálózat felújítása - fűtési rendszer felújítása - gépészeti rendszer felújítása.

A fejlesztésnek köszönhetőn javult a településközpont képe, Bakonygyirót egy modern szolgálati lakással gazdagodik. Bakonygyirót a felújított épület a település központjában helyezkedik el, az Önkormányzati Hivatal, a templom, az egészségház, a közösségi tér, a plébánia épületének szomszédságában. A többi épület már korábban megújult, csak az az épület rontotta a település központjának képét. Ez az épület mindig is fontos szerepet töltött be a falu életében.

 

Kihelyezésre került a projekttábla, MFP falutáblák is. A bakonygyirot.hu oldalon kihelyezésre került a MFP tábla, valamint egy rövid összefoglaló a projektről.